Uw zaak fiscaal optimaliseren?

Wilt u als ondernemer weten hoe u een administratie moet voeren? Wordt er om een jaarverslag gevraagd? Wilt u verschillende soorten aangiften laten indienen? Of er zeker van zijn dat u uw wettelijke verplichtingen nakomt? Of gewoon meer inzicht verkrijgen in de financiële positie van uw onderneming?

“Wij maken mensen graag wegwijs op dat gebied”, verwijst Roderik Suurmond naar het kompas dat in het logo verwerkt is. “Op tijd gedegen belastingadvies inwinnen kan een ondernemer een hoop geld besparen, zien we vaak in de praktijk.

Roderik Suurmond is contactpersoon voor de zakelijke cliënten. Hij werkt onder meer voor ondernemers die hun aangiftes inkomstenbelasting en omzetbelasting laten doen of eventueel ook de bedrijfsadministraties uit willen besteden. Ook hier is proactief advies belangrijk, met name bij startende ondernemers. “Daar komt vaak veel bij kijken. We geven advies over welke kostenposten ze kunnen opnemen, wat de belastingfaciliteiten zijn en hoe ze hun bedrijfsadministratie in kunnen richten. We kijken echt mee hoe alles in hun situatie zo gunstig mogelijk gestructureerd kan worden.”

Ook kunnen ondernemers bij ons terecht als er sprake is van een internationale situatie.

Een hele belasting minder!