Zakelijk belastingadvies, nationaal en internationaal

Internationaal belastingadvies ondernemers

Als ondernemer kunt u tegen allerlei problemen en ingewikkelde fiscale regelingen aanlopen. Bijvoorbeeld de BTW-heffing bij internationale transacties of de gevolgen van de thincap-regeling voor uw onderneming. Of u wilt weten welke kosten u belastingvrij kunt vergoeden aan uw werknemers. Of wanneer lunchkosten fiscaal aftrekbaar zijn. U hebt verliezen opgebouwd en wilt deze op de beste manier aanwenden. Of u wenst belastingadvies over de voordelen die ondernemersfaciliteiten bieden tegenover inkomsten uit dienstbetrekking.

Of het een korte vraag betreft of een omvangrijk fiscaal of financieel probleem, onze expertise kan u uitkomst bieden. Naast belastingadvies over binnenlandse aangelegenheden en fiscale regelingen, kunnen wij u ook adviseren over de gevolgen van internationaal zaken doen met het buitenland. Dit kan bijvoorbeeld de toepassing van BTW in het buitenland betreffen of de opzet van een internationale bedrijfsstructuur.

Het blijkt vaak het meest effectief als u ons in een vroeg stadium consulteert. Op dat moment kan de situatie nog beïnvloed worden om tot een optimaal resultaat te komen. Met tussentijdse cijfers en bijbehorende belastingadvies kunt u bijvoorbeeld tijdig bijsturen waar nodig. Het tijdig inwinnen van goed belastingadvies kan u dan ook veel geld opleveren.

Ook indien u reeds een meningsverschil met de Belastingdienst heeft, kunt u ons inschakelen. Omdat wij uw belangen centraal stellen, willen wij graag uw belangen verdedigen tegenover de belastingdienst en zo nodig de rechtbank. Ons kantoor kan bogen op ruime ervaring in onderhandelingen met de Belastingdienst met een klinkend resultaat voor onze cliënten.