Over ons belastingadvieskantoor

Inkeerregeling

Persoonlijke service

Toen Hans Suurmond in 1986 weg ging bij een groot, internationaal accountantskantoor om zijn eigen belastingadviesbureau te starten, was zijn droom om weer de vrijheid te hebben om cliënten een persoonlijke service te kunnen bieden en om echt hun belangen te behartigen.
“Ik wilde meer kunnen doen voor cliënten en wilde zelf ook meer plezier in het werk. Ik had geen zin meer in de ratrace, regeltjes, standaard trajecten en de harde, onpersoonlijke benadering.”

Familiebedrijf met korte lijnen

Zijn belastingadviesbureau begon als eenmanszaak, in de loop der jaren kwamen alle drie zijn zonen voor hem werken. Inmiddels bestaat ons team uit 10 personen. Als familiebedrijf kan juist nog extra de nadruk gelegd worden op persoonlijk contact met de cliënten en korte lijnen. Alle cliënten hebben in principe hun eigen adviseur, maar er is regelmatig onderling overleg, zodat iedereen optimaal advies krijgt.

Onze diensten en specialismen

Al vanaf het begin is een van de specialismen het bieden van internationaal belastingadvies aan particulieren en ondernemers. Er zijn altijd veel cliënten die werkzaam zijn bij multinationals of internationale organisaties.

Naast het fiscale advies, voorzien wij ook in enkele andere zaken, zoals de belastingaangifte en het beheren van administraties. De toegevoegde waarde die wij door ons fiscale advies kunnen bieden, vormt voor ons daarbij het speerpunt. Een greep uit de belastingzaken waarin wij als belastingadvieskantoor specialistische expertise opgedaan hebben:

Uiteraard kunt u ons inschakelen voor één van deze zaken, maar desgewenst kunnen wij u ook een complete service bieden, waarbij wij al uw belastingzaken en contacten met de Belastingdienst uit handen nemen. Wij zorgen dan ook direct voor een juiste verwerking van het belastingadvies in de fiscale aangifte. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw belastingadvieszaken.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of onze organisatie? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen of verder kijken bij ons bedrijf.